Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C, sagatavo cepamo plāti, to ietaukojot un izklājot ar cepamo papīru. Nomazgā kabaci, sagriež šķērsām tik lielos gabalos, cik garus vēlas kabaču "pirkstiņus". Pēc tam kabaci griež garenvirzienā. Ja nepieciešams, iztīra sēklas un nogriež miziņu. Sagrieztos gabalus liek lielā bļodā.
Kabačus apslacina ar eļļu, apkaisa ar sāli un melnajiem pipariem, labi izmaisa un kārto uz cepampannas.
Sarīvē katru siera veidu atsevišķi. Bļodiņā sakuļ krējumu ar olas dzeltenumu, pievieno lielāko daļu no kūstošā siera (pārējo samaisa ar cietā siera skaidiņām) un svaigi maltus melnos piparus.
Maisījumu ar karoti liek uz katra kabača "pirkstiņa". Pāri kaisa atlikušās siera skaidiņas. Kabačus liek karstā krāsnī un cep apmēram 20-30 minūtes, līdz tie gatavi, siers izkusis, zeltains un kraukšķīgs.