15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlķiploku daiviņas2 rozmarīna zariņi2 timiāna zariņi300 mlolīveļļa
Pagatavošana
1
Noloba ķiploku daiviņas un kopā ar garšaugiem liek nelielā katliņā, pa virsu lej olīveļļu un uz nelielas uguns karsē apmēram 20 minūtes, līdz ķiploki kļūst viegli mīksti.
2
Ļauj ķiplokiem nedaudz atdzist, pilda tīrā puslitra burkā. Eļļai pilnībā jānosedz ķiploki. Ja nepieciešams, pievieno papildu eļļu. Burku cieši noslēdz un glabā ledusskapī līdz trim mēnešiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit