15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 paciņa Santa Maria rīsu nūdeles200 globītas garneles vai jūras velšu maisījums1 paprika1 puravs1 saujacukurzirņi1 paciņa Santa Maria piedevas gaļai ar timiānu eļļa vai sviests cepšanai pēc vēlēšanās vakame jeb jūras zāles rotāšanai
Pagatavošana
1
Pagatavo nūdeles, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.
2
Pannā uzsilda eļļu. Apcep garneles, cukurzirņus un papriku kopā ar Santa Maria piedevu.
3
Uzmanīgi samaisa.
4
Pasniedz ar rīsu nūdelēm un vakame.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit