8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
500 gzivs fileja1 paciņa Santa Maria piedevas zivīm ar citronu vai dillēm2 ĒKsviests1 citrons akmens sāls500 gkartupeļi Santa Maria piedevas vārītiem kartupeļiem svaigas dilles
Pagatavošana
1
Ierīvē zivs fileju ar izvēlēto piedevu. Uz katra filejas gabaliņa liek piciņu sviesta un 15–20 minūtes cep krāsnī 125°C temperatūrā.
Novāra kartupeļus kopā ar piedevu un viegli apbrūnina sviestā uz pannas.
2
Citrona pusītes apcep uz grila.
3
Pasniedz zivi ar vārītiem kartupeļiem un svaigām dillēm.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVakariņu idejasCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitroniDillesKartupeļiSviestsZivisZivju un jūras produktu ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit