135Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.siļķes filejas, sālītas vai marinādē250 mlpiens0.5 sīpols (sagriezts smalkās šķēlītēs)1 gab.ābols (nomizots, sagriezts plānās šķēlītēs) citronu sula200 mlskābais krējums melnie pipari
Pagatavošana
1
Siļķes filejas noskalo zem ūdens strūklas un izmērcē pienā aptuveni divas stundas.
2
Pēc tam nokāš un nosusina ar virtuves dvieli. Zivi sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
3
Sīpolu noblanšē karstā ūdens peldē.
4
Siļķes gabaliņus kārto uz šķīvja, pārklāj ar sīpoliem.
5
Ābola šķēlītes apslaksta ar citronu sulu un kārto līdzās siļķei.
6
Pārkaisa ar pipariem un pasniedz kopā ar skābo krējumu.
Ass un pikants ēdiensLieldienu receptesZivju un jūras produktu uzkodasSiļķeDārzeņu salātividējiCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit