15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gstrēmelītēs sagriezta liellopa gaļa1 iepakojums Santa Maria burito garšvielu maisījuma1 saldā paprika1 iepakojums Santa Maria kviešu miltu tortilju asā tako mērce vai Santa Maria sarkano tomātu salsa PIEDEVĀM: salātlapas šķēlēs sagriezts tomāts rīvēts siers Santa Maria gvakomoles mērce
Pagatavošana
1
Apcep gaļu sviestā. Pievieno garšvielu maisījumu un strēmelītēs sagrieztu saldo papriku. Apmaisa un sautē bez vāka 2-3 minūtes.
2
Tortiljas uzsilda cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, kārto uz tām gaļu un papriku.
3
Pāri kārto pārējās piedevas un pievieno tako mērci. Satin burito un bauda.
Padoms: lai burito būtu sātīgāks, pievieno pildījumam vārītus rīsus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit