50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 grāceņi2 ĒKolīveļļa šķipsnaķimenes2 TKkapāts rozmarīns šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.
2
Nomizo un sagriež daiviņās rāceņus, liek bļodā. Apslacina dārzeņus ar olīveļļu, uzkaisa ķimenes, kapātas rozmarīna lapiņas, sāli, svaigi maltus melnos piparus un labi izmaisa.
3
Rāceņus liek uz sagatavotās cepamās plāts un cep apmēram 40 minūtes, līdz rāceņi ir mīksti. Ja vēlies, papildini rāceņus ar burkāniem, kartupeļiem, bietēm un citām sezonas saknēm un cep visus dārzeņus vienā pannā vai cepammaisā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit