14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
400 gtīģergarneles MARINĀDEI:2 ĒKbrūnais cukurs1 ĒKolīveļļa1 laims (sula un sarīvēta miziņa)1 ķiploka daiviņa sāls melnie pipari MĒRCEI:150 gmajonēze1.5 ĒKmārrutki2 ĒKlociņi PIEDERUMI:8 iesmiņi
Pagatavošana
1
Gatavo marinādi garnelēm: bļodā sajauc brūno cukuru ar eļļu, laima sulu un tā miziņu, saspiestu ķiploku, sāli un pipariem. Garneles kārtīgi atkausē un nosusina.
2
Pēc tam garneles ber bļodā, kurā ir marināde, apviļā un atstāj iemarinēties uz 20-30 minūtēm.
Gatavo majonēzes mērci:
3
Majonēzi liek bļodiņā, iemaisa tajā mārrutkus un saspiesto ķiploku. Mērcei uzkaisa sakapātus lociņus.
Cep garneles. Ja mājās ir neliels grils, uzkarsē to. Bet, ja grila nav, uzkarsē vai nu cepeškrāsni, vai grilpannu.
4
Garneles uzdur uz iesmiņiem, liek cepties un uzmana. Iesmiņus cep aptuveni 2-3 minūtes no katras puses, līdz garneles ir skaisti rozā.
Pasniedz vēl karstas kopā ar mērcīti.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiGrilsZivju un jūras produktu uzkodasMelnie pipariMārrutkiSīpollokiTīģergarnelesUzkodu mērcesMajonēze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit