30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gspageti100 gzaļās pupiņas (pārgrieztas uz pusēm vertikāli)2 ĒKolīveļļa250 glielas garneles vai tīģergarneles (bez čaulītēm)400 gkonservēti ķirštomāti (vai parastie tomāti) šķipsnačili pārslas1 ĒKdilles
Pagatavošana
1
Spageti izvāra verdošā ūdenī aptuveni 10-12 minūtes (vai kā norādīts uz iepakojuma). Divas minūtes pirms gatavošanas beigām katliņā saber arī zaļās pupiņas, lai tās apvārītos.
2
Kamēr spageti vārās, pannā uzkarsē eļļu. Pievieno garneles un pāris minūtes apcep, līdz tās kļuvušas rozā no abām pusēm.
3
Pēc tam garnelēm pievieno konservētos tomātus, čili pārslas un visu pannā sutina dažas minūtes.
4
Spageti un pupiņas nokāš, bet pēc tam ieliek pannā pie garnelēm un tomātiem. Visu apmaisa un pievieno arī sakapātas dilles.
5
Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
6
Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas, kamēr spageti vēl silti.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit