240Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
40 ķirši (no kompota vai svaigi)120 gkrēmsiers (istabas temperatūrā)1 TKķiršu liķieris (pēc izvēles)400 mlpūdercukurs200 gšokolāde20 gsviests saujavalrieksti
Pagatavošana
1
Konfektes vajadzētu gatavot dienu pirms pasniegšanas.
2
Ja nepieciešams, ķiršiem izņem kauliņus, nosusina papīra dvielī un noliek malā. Sadrupina valriekstus. Sagatavo paplāti, uz kuras likt konfektes, to izklājot ar cepamo papīru.
3
Bļodā liek krēmsieru un ar mikseri sakuļ. Ja lieto liķeri, to pievieno krēmsieram pirms kulšanas. Pa daļām pievieno pūdercukuru un turpina kult, līdz veidojas gluda masa, kura sanāks samērā bieza.
4
Katru ķirsi ietin krēmsiera apvalciņā, saveļot konfekšu bumbiņas. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, kurai pievieno sviestu. Kad šokolāde atdzisusi, katru bumbiņu iemērc šokolādē un liek uz sagatavotās paplātes.
5
Konfektes grezno ar valriekstu drupačām. Ļauj šokolādei sastingt, apmēram trīs stundas.
Kāzu ēdienkarteVakariņu idejasPasniegt atdzesētuLiķierisPūdercukursĶiršiŠokolāde un konfektesŠokolādeValriekstiKrēmsiers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit