Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams ikdienas sautējums ar gardajiem griķiem un cūkgaļas gabaliņiem.
75Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 gcūkgaļa2 sīpoli9 ĒKgriķi eļļa (cepšanai)2 buljona kubiņi1 lūdens1 lauru lapa

Pagatavošana

1

Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C, sagatavo sautējamo katlu vai keramikas podu, kuru varēs nosegt ar vāku, to viegli ietaukojot.

2

Gaļu sagriež nelielos kumosos. Notīra un smalki sagriež sīpolus. Sakarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas un apcep sīpolus.

3

Lielā bļodā samaisa kopā gaļu, griķus un ceptos sīpolus, liek sautējuma katlā vai keramikas podiņā.

4

Uzvāra ūdeni un izšķīdina buljona kubiņus, uzlej uz griķiem, pa virsu liek lauru lapu.

5

Katlu nosedz ar vāku un liek karstā cepeškrāsnī uz apmēram vienu stundu, līdz griķi gatavi un gaļa mīksta.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!