75Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 gcūkgaļa2 sīpoli9 ĒKgriķi eļļa (cepšanai)2 buljona kubiņi1 lūdens1 lauru lapa
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 180°C, sagatavo sautējamo katlu vai keramikas podu, kuru varēs nosegt ar vāku, to viegli ietaukojot.
2
Gaļu sagriež nelielos kumosos. Notīra un smalki sagriež sīpolus. Sakarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas un apcep sīpolus.
3
Lielā bļodā samaisa kopā gaļu, griķus un ceptos sīpolus, liek sautējuma katlā vai keramikas podiņā.
4
Uzvāra ūdeni un izšķīdina buljona kubiņus, uzlej uz griķiem, pa virsu liek lauru lapu.
5
Katlu nosedz ar vāku un liek karstā cepeškrāsnī uz apmēram vienu stundu, līdz griķi gatavi un gaļa mīksta.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit