30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 ĒKolīveļļa1 sīpols1 burkāns400 gkonservēti tomāti1 ĒKtomātu biezenis vai pasta300 mldārzeņu buljons1 TKpūdercukurs šķipsnasoda2 ĒKpesto2 ĒKolīveļļa baziliks
Pagatavošana
1
Katliņā uzkarsē eļļu, pievieno sasmalcinātu sīpolu un gabaliņos sagrieztu burkānu. Uz vidējas liesmas apcep dārzeņus, aptuveni 5-7 minūtes, līdz tie ir mīksti.
2
Pēc tam pievieno sagrieztus konservētos tomātus, tomātu biezeni vai pastu, pārlej visu ar karstu dārzeņu buljonu. Pieber pūdercukuru un ļauj sākt vārīties.
3
Zupu vāra 10-15 minūtes uz mērenas liesmas, līdz dārzeņi ir mīksti.
4
Kad zupa gatava, ņem nost no plīts un sablendē līdz krēmīgai konsistencei ar rokas blenderi vai lielā blendera krūzē.
5
Kad tas izdarīts, zupu lej atpakaļ katliņā, pēc garšas pievieno sāli un piparus, ja ir vēlēšanās. Karstajā virumā iemaisa šķipsnu sodas.
6
Pasniedz siltās bļodiņās, pa virsu uzslakstot nedaudz olīveļļas un pesto. Garnē ar bazilika lapiņām.
Labu apetīti!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemVakariņu idejasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksBurkāniOlīveļļaPestoPūdercukursDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupasviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsIkdienas maltīteiKonservēti tomāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit