30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gauzu pārslas50 glazdu rieksti50 gmandeles50 gpekanrieksti50 gķirbju sēklas2 ĒKsaulespuķu sēklas125 grozīnes125 gžāvētas aprikozes
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 160 grādiem.
2
Visus riekstus raupji sasmalcina. Pēc tam uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, izbārsta auzu pārslas, sasmalcinātos riekstus un ķirbju un saulespuķu sēkliņas.
3
Sastāvdaļas vienmērīgi izlīdzina uz cepamās pannas virsmas. Pannu ieliek cepeškrāsnī un apgrauzdē sastāvdaļas 10-15 minūtes, līdz auzu pārslas kļūst zeltainas.
4
Pēc tam riekstus un auzu pārslas ar sēkliņām ņem laukā no cepeškrāsns un atdzesē.
5
Ar nazi nelielos gabaliņos sagriež žāvētās aprikozes.
6
Rozīnes un aprikozes iemaisa riekstu, auzu pārslu un sēkliņu masā. Musli ieber cieši noslēgtā traukā un glabā kādā tumšākā virtuves stūrī.
7
Bauda kopā ar pienu vai jogurtu.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemPasniegt atdzesētuAuzu pārslasMandelesSaulespuķu sēklasŽāvētas aprikozesDažādas mīklasĶirbju sēklasLazdu riekstiRozīnesPekanrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit