sacepums maltā gaļa
Foto: Shutterstock
Vienkārši, ātri un sātīgi, perfekts vakariņu vai pusdienu ēdiens aizņemtai dienai. Pasniedz ar zaļajiem salātiem.
75Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 ĒKeļļa700 gmalta teļa gaļa1 sīpols8 olas100 mlpiens šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari

Pagatavošana

1

Liek karsēties cepeškrāsni uz 190°C. Sagatavo cepamo formu, to ietaukojot. Smalki sagriež sīpolu.

2

Sakarsē pannu ar eļļu un apcep sīpolus, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Sīpolus liek sagatavotajā formā. Pannā pa daļām liek malto gaļu un apcep, līdz tā brūna. Gaļu pievieno sīpoliem un izmaisa.

3

Bļodā sakuļ olas, pievieno pienu, izmaisa. Pusi lej pāri gaļai, izmaisa, pēc tam lej otru pusi, bet vairs nemaisa.

4

Liek formu karstā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes, pēc tam samazina karstumu uz 160°C un turpina cept apmēram 45 minūtes, līdz ola sarecējusi.

5

Pasniedz ar zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!