75Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ĒKeļļa700 gmalta teļa gaļa1 sīpols8 olas100 mlpiens šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 190°C. Sagatavo cepamo formu, to ietaukojot. Smalki sagriež sīpolu.
2
Sakarsē pannu ar eļļu un apcep sīpolus, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Sīpolus liek sagatavotajā formā. Pannā pa daļām liek malto gaļu un apcep, līdz tā brūna. Gaļu pievieno sīpoliem un izmaisa.
3
Bļodā sakuļ olas, pievieno pienu, izmaisa. Pusi lej pāri gaļai, izmaisa, pēc tam lej otru pusi, bet vairs nemaisa.
4
Liek formu karstā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes, pēc tam samazina karstumu uz 160°C un turpina cept apmēram 45 minūtes, līdz ola sarecējusi.
5
Pasniedz ar zaļumiem.
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaMelnie pipariOlasPiensTeļa gaļaviegliGaļas sacepumiSīpoliIkdienas maltīteisalsOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit