70Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gmilti1.5 TKcepamais pulveris1 TKJūras sāls250 gburkāni (sarīvēti)1 ĒKrozmarīna lapas (sakapātas)75 gParmezāna siers (sarīvēts)1 ola9 ĒKpiens
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 grādiem.
2
Lielā bļodā ieber miltus, pievieno un kārtīgi iemaisa tajos cepamo pulveri. Klāt liek arī sāli, burkānus, rozmarīna lapiņas un Parmezāna sieru. Visu apmaisa.
3
Kādā citā traukā iesit olu, kurai pievieno pienu un sakuļ. Šķidrumu pēc tam lej miltu un burkānu masā, un kārtīgi samaisa, lai veidotos maizes mīklas bumba.
4
Pēc tam mīklu liek uz ar miltiem nedaudz apkaisītas virsmas un izmīca divas minūtes, veidojot kukulīša formu.
5
Mīklu pēc tam liek uz ietaukotas cepamās pannas un kukulīša virspusē ar naža virsmu iespiež krustiņu.
6
Maizi cep 50 minūtes. Pēc tam viegli pieklauvē maizes virsmai – ja liekas, ka tajā ir tukšums, maize ir gatava.
Vislabāk garšos, pasniegta silta.
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasPiknika ēdienu receptesĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniCepamais pulverisMiltiOlasParmezāna siersPiensRozmarīnsMaizeviegliGavēņa laika ēdieniMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit