Krēmam ir nepieciešami gatavi avokado. Tā kā krēmam pievieno samērā daudz ķiploku un laima sulas, tad krēms nebrūnējot vairākas stundas uzglabāsies slēgtā traukā ledusskapī. Pret oksidāciju noder arī avokado kauls, ko var uzlikt pagatavotajam krēmam pa virsu.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
10 avokado8 ķiploka daiviņas3 laimi pēc garšassāls10 TKkaviārs
Pagatavošana
1
Notīra avokado, sagriež gabalos un liek blendera traukā.
2
Notīra ķiplokus, rupji sakapā un pievieno avokado.
3
Izspiež laimam sulu un lej blendera traukā. Sablendē gludu krēmu, pēc garšas pievieno sāli. Tā kā kaviārs ir sāļš, krēmam sāli var nepievienot vispār.
4
Krēmu liek porciju glāzītēs, pa virsu liekot kaviāru, grezno ar zaļumiņiem. Pasniedz.
Ātri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasAvokadoLaimsIkriĶiplokiviegliBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit