45Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 glielie makaroni250 gmaltā gaļa2 ķiploka daiviņas1 ĒKkapāti pētersīļi šķipsnamelnie pipari šķipsnasāls1 ola1 ĒKrīvmaize1.2 lbuljons1 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Uzvāra katlā sālsūdeni un sagatavo bļodu ar ledus ūdeni. Karstajā sālsūdenī liek lielos makaronus un vāra 8 minūtes, līdz tie pusgatavi.
2
Tikmēr sajauc malto gaļu ar smalki sarīvētiem ķiplokiem, kapātiem zaļumiem, pipariem, sāli, olu un rīvmaizi.
3
Kad makaroni gandrīz gatavi, tos nokāš un uzreiz liek ledusūdenī. Dzesē, līdz var paņemt rokās. Makaronus sapilda ar malto gaļu.
4
Tikmēr katlā sakarsē buljonu, pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno sāli un melnos piparus. Karstajā buljonā uzmanīgi ielaiž pildītos makaronus un vāra, līdz gaļa un makaroni gatavi – apmēram 5 minūtes. Pasniedz, buljonam pievienojot nedaudz sviesta.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit