60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas šķiņķīši1 ĒKeļļa šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari
Pagatavošana
1
Apkaisa vistas šķiņķīšus ar sāli un svaigi maltiem melnajiem pipariem un ļauj tiem sasilt līdz istabas temperatūrai, apmēram pusstundu.
2
Pannā ielej eļļu, aukstā pannā gulda šķiņķīšus ar lielāko ādas virsmu uz leju.
3
Karsē šķiņķīšus kopā ar pannu, tādējādi ādai viegli izdalīsies tauki un veidosies kraukšķīga garoziņa. Cep šķiņķīšus no katras puses apmēram 15-20 minūtes vai līdz, iedurot pie kaula, no gaļas netek asiņainas sulas. Otrai pusei būs vajadzīgs īsāks laiks nekā pirmajai, kas guldīta aukstā pannā.
Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem. Lieliska piedeva būs burkānu un sēkliņu salāti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit