6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 lazanjas plāksnes2 ĒKpaprikas un rikotas siera pesto2 melnās olīvas (sagrieztas šķēlītēs) artišoki (sagriezti šķēlītēs un apcepti) saulē kaltēti tomāti1 ĒKParmezāna siers (sarīvēts)
Pagatavošana
1
Lazanjas plāksnes nedaudz apvāra karstā ūdenī un sagriež uz pusēm.
2
Sagatavo cepamo trauku, kas izklāts ar cepamo papīru vai foliju. Lazanjas plāksnes pārgriež uz pusēm.
3
To kārto divos tornīšos – katru lazanjas šķēli apsmērē ar paprikas pesto (vai tomātu mērci), apkaisa ar olīvām, pēc tam pa virsu liek apceptus artišokus. Katrā lazanjas tornītī jābūt trim lazanjas sloksnēm ar piedevām.
4
Pa virsu lazanjai uzliek saulē kaltētu tomātu gabaliņus un apkaisa ar Parmezāna sieru. Lazanjas plāksnes liek cepeškrāsnī aptuveni 180 grādos, un cep, līdz maliņas kļuvušas zeltainas, rūpīgi sekojot līdzi procesam.
5
Pasniedz, kamēr vēl karsts.
CepšanaParmezāna siersPestoSaulē kaltēti tomātiDārzeņu ēdieniMakaronu ēdieniLazanjas plāksnesMelnās olīvasArtišoki
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit