10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 glāzemandeļu piens2 ĒKpilngraudu auzu pārslas2 ĒKžāvēti augļi1 ĒKgrauzdētas mandeles
Pagatavošana
1
Katliņā ieber auzu pārslas, ielej mandeļu pienu un maisot uzvāra, samazina karstumu un turpina vārīt apmēram divas minūtes, līdz pārslas mīkstas.
2
Ja nepieciešams, sagriež žāvētos augļus mazākos gabaliņos, iemaisa putrā. Pasniedzot pa virsu kaisa mandeles.
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAuzu pārslasMandelesŽāvēti augļiviegliIkdienas maltīteiMandeļu piensPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit