garneles, alus, mērce, uzkodas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Gardās tīģergarneles ar paša gatavotu kokteiļu mērci – klasiska garšu kombinācija reizēm, kad ir vēlme našķoties ar ko ekskluzīvāku par čipsiem. Pasniedz garneles lielā alus kausā – tas ne tikai kalpos kā labs dekors, bet arī padarīs trauka padošanu ēdājiem ērtāku.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
tīģergarneles (vārītas ar čaulītēm) citrona daiviņas4 ĒKmajonēze1 ĒKtomātu mērce1 TKVusteras mērce1 TKcitronu sula pēc garšasTabasko mērce šķipsnaKajēnas pipari

Pagatavošana

1

Garneles saliek lielā alus kausā.

2

Gatavo mērci – bļodiņā sajauc majonēzi, tomātu mērci, Vorčesteras mērci un citronu sulu. Visu apmaisa un pievieno mazliet Tabasko mērci. Kad mērce gatava, pārkaisa to ar Kajēnas pipariem.

3

Garneles pasniedz kā uzkodu, mērci liekot atsevišķā traukā. Pirms ēšanas katrs pats uzspiež uz garnelēm citronu sulu no sagrieztajām daiviņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!