10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
tīģergarneles (vārītas ar čaulītēm) citrona daiviņas4 ĒKmajonēze1 ĒKtomātu mērce1 TKVusteras mērce1 TKcitronu sula pēc garšasTabasko mērce šķipsnaKajēnas pipari
Pagatavošana
1
Garneles saliek lielā alus kausā.
2
Gatavo mērci – bļodiņā sajauc majonēzi, tomātu mērci, Vorčesteras mērci un citronu sulu. Visu apmaisa un pievieno mazliet Tabasko mērci. Kad mērce gatava, pārkaisa to ar Kajēnas pipariem.
3
Garneles pasniedz kā uzkodu, mērci liekot atsevišķā traukā. Pirms ēšanas katrs pats uzspiež uz garnelēm citronu sulu no sagrieztajām daiviņām.
Ass un pikants ēdiensPiknika ēdienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiZivju un jūras produktu uzkodasKajēnas pipariTabasco piparu mērceTomātu mērceTīģergarnelesMajonēzeBez termiskas apstrādesVusteras mērceVorčesteras mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit