25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
sviests vai eļļa cepšanai1 gab.purava baltā daļa (var izmantot sīpolu)500 gkonservēti sasmalcināti tomāti2 bundžas konservētas pupiņas bundža konservēta kukurūza3 gab.grilēta paprika pēc garšasčili pulveris pēc garšassāls pēc garšaszaļumi
Pagatavošana
1
Uz pannas izkausē sviestu vai uzlej eļļu, sakarsē un liec smalki sakapātu puravu. Cep to uz nelielas liesmas, līdz puravs kļūst caurspīdīgs, bet noteikti ne brūns.
2
Pievieno konservētos tomātus un sutini 3-5 minūtes.
3
Pievieno pupiņas, smalkos gabaliņos sagrieztu grilēto papriku, kukurūzu, garšvielas, apmaisi un sautē 7-10 minūtes. Ja vēlies sautējumu šķidrāku, var pievienot tomātu mērci. Uz beigām pievieno sāli.
4
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.
Ātri pagatavojami ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiSautējumiviegliKonservētas pupiņasKonservēti tomātiPuraviKonservēta kukurūza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit