10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gkale kāposti olīveļļa šķipsnaJūras sāls1 TKetiķis
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Kale kāpostus sagriež palielos gabaliņos. Izklāj uz cepamās pannas, kurā ielikta cepamā papīra sloksne, un kale kāpostu aplaista ar olīveļļu.
3
Kale cep cepeškrāsnī trīs minūtes, pēc tam zaļākās lapiņas apgriež otrādi un cep vēl 2 minūtes, līdz čipsi ir kraukšķīgi.
4
Gatavos kale čipsus izņem no cepeškrāsns un apkaisa ar sāli. Pēc tam mazliet apslaka ar etiķi un pasniedz.
VakariņasĒdieni vegāniemBērnu ballītes ēdieniDārzeņu un sēņu uzkodasKarstās uzkodasEtiķisKale kāposts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit