Foto: DELFI
Pankūkas, pankūkas, pankūkas! Kuram gan tās negaršo? Bet reizēm nākas palauzīt galvu – piemēram, ja kādam ēdienkartē liegti milti. Labā ziņa – tādēļ nav jāatsakās no šīs brīnišķīgās brīvdienu rīta baudas! Internetā atradām recepti pankūkām, kuru pagatavošanai nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas, turklāt to sastāvā nav ne miltu, ne cukura! Nekavējāmies izmēģināt, izbaudījām un tagad iesakām arī citiem!

Matemātika pavisam vienkārša – cik ēdāju, tik banānu, olu un zemesriekstu sviesta!

10Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 banāns1 ola1 ĒKzemesriekstu sviests

Pagatavošana

1

Bļodā sablendē banānu, olu un zemesriekstu sviestu. Sakarsē pannā eļļu (šim nolūkam var izmantot arī kokosriekstu sviestu, bet var cept arī parastajā eļļā).

2

Ar ēdamkaroti liek pannā nelielas mīklas piciņas un cep 1-2 minūtes no abām pusēm (līdz pankūciņas ir zeltaini brūnas).

3

Un tas arī viss. Vienkārši un garšīgi!

Garšo nedaudz pēc banāniem, nedaudz pēc zemesriekstu sviesta, turklāt ir ļoti olīgas un mīkstas. Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!