30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 cieti novārītas olas3 ĒKmajonēze1 ĒKpētersīļi (smalki sakapāti)1 TKcitronu sula1 TKDižonas sinepes1 TKkarija pulveris šķipsnakajēnas pipari
Pagatavošana
1
Olas pārgriež uz pusēm gareniski. Izņem no tām dzeltenumus un saber bļodiņā.
2
Olu baltumus izkārto uz šķīvja.
3
Olu dzeltenumus saspaida ar dakšiņu, līdz tie ir saberzti vienmērīgā masā. Pievieno majonēzi un kārtīgi samaisa, līdz dzeltenumi ieguvuši pastai līdzīgu konsistenci. Pēc tam pievieno pētersīļus, citronu sulu, sinepes, karija pulveri un kajēnas piparus. Visas sastāvdaļas kārtīgi apmaisa.
4
Olu dzeltenumu pildījumu sapilda konditorejas tūtā ar nogrieztu galiņu. Olu dzeltenumu masu sapilda olu baltumu pusītēs, lai katrā būtu vienāds pildījuma "ziediņš".
5
Garnē ar karija pulveri.
Ātri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlu uzkodasKajēnas pipariKarijsPētersīļiMajonēzeDižonas sinepes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit