10Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 liels ābols zemesriekstu sviests šokolādes skaidiņas/gabaliņi godži ogas
Pagatavošana
1
Ābolu nomazgā un sagriez horizontāli biezās ripiņās.
2
Ar nazi izgriez viduci, kur palikusi serde, lai iegūtu ābolu gredzenu.
3
Pēc tam ābolu ripiņas apsmērē ar zemesriekstu sviestu un saliec uz šķīvja.
4
Apkaisi ar šokolādes skaidiņām un godži ogām vai citām veselīgām sastāvdaļām, piemēram, mandeļu skaidiņām. Gatavs!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit