25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gskābenes400 gspināti2 ĒKsviests500 mlvistas vai dārzeņu buljons450 mlsaldais krējums (ist. temp.) pēc garšassāls pēc garšaspipari2 vārītas olas grauzdiņi
Pagatavošana
1
Lielā katlā ieliek sviestu un uz vidējas uguns izkausē. Pēc tam pievieno spinātu un skābeņu lapiņas un sautē aptuveni 5 minūtes, līdz tās noplakušas.
2
Pēc tam visam pārlej karstu buljonu un ļauj zupai sākt burbuļot. Uz mazas liesmas vāra zupu aptuveni 5 minūtes.
3
Kad zupa gatava, to sablendē krūzes blenderī vai ar rokas blenderi, lai iegūtu krēmzupas konsistenci. Pārlej atpakaļ katlā.
4
Zupai pielej saldo krējumu un vēlreiz uzsilda, bet nevāra. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
5
Kad zupa gatava, salej to šķīvjos un pasniedz ar pusīti vārītas olas un, ja ir vēlēšanās, nedaudz maizes grauzdiņiem.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasVakariņu idejasVārīšanaBuljonsMaizePipariSaldais krējumsSpinātiDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupassals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit