Foto: Publicitātes attēls

Ja sagatavotas uzkodas, bez mērces neiztikt. Tuvojoties piknikam vai ballītei, laba izvēle būs mājās gatavota barbekjū mērce – tā piestāvēs kā gaļas ēdieniem, tā čipsiem. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā "Ādažu čipsi".

10Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

6 ĒKbrūnais cukurs5 ĒKkečups1 ĒKābolu etiķis1 TKVusteras mērce1 ĒKūdens pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasčili pulveris PASNIEGŠANAI: čipsi, piemēram, katliņčipsi ar skābkrējuma un sīpolu garšu

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas lej mazā katliņā, sildot maisa, līdz cukurs ir izkusis. Pasniedz siltu vai uzglabā ledusskapī burciņā pat vairākas nedēļas.

Lieliski garšos, ēdot ar katliņčipsiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!