15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gsviests (ist. temp.)1 saujalakši pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sviestu notur istabas temperatūrā, lai tas būtu mīksts.
2
Lakšus noskalo, nosusina un smalki sakapā. Sviestu ieliek bļodiņā, pieber sakapātus lakšus un nedaudz sāli pēc garšas. Visu samaisa, līdz iegūts vienmērīgs garšaugu smēriņš.
3
Lakšu sviestu pēc tam kādu brītiņu notur ledusskapī, tad tā garša būs vēl izteiktāka.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit