15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
banāni sviests cepšanai kanēlis brūnais cukurs rieksti pēc izvēles saldējums pasniegšanai
Pagatavošana
1
Sagriez banānus* gareniski uz pusēm.
2
Uz pannas izkausē sviestu, liec cepties banānus vispirms ar gludo pusi uz leju. Kamēr cepas viena puse, pārber pāri kanēli un brūno cukuru, pēc mirkļa apgriez otru pusi, uzber kanēli un cukuru arī otrpus. Banāni jācep tik ilgi, līdz tie viegli apcepušies.
3
Pasniedz ar saldējuma bumbu, smalki sakapātiem riekstiem. Ja vēlies, pārlej medu, šokolādes vai karameļu mērci.
*Ieteicams izmantot stingrus vai pat pazaļus banānus, ja tie būs pārāk mīksti un jau brūni, uz pannas var izjukt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit