Foto: DELFI
Kad gribas kaut ko garšīgu, bet saldās kāres remdināšanai gluži kūku cept neceļas roka, vērts pagatavot šo izcili vieglo, bet bezgala gardo desertu!
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

banāni sviests cepšanai kanēlis brūnais cukurs rieksti pēc izvēles saldējums pasniegšanai

Pagatavošana

1

Sagriez banānus* gareniski uz pusēm.

2

Uz pannas izkausē sviestu, liec cepties banānus vispirms ar gludo pusi uz leju. Kamēr cepas viena puse, pārber pāri kanēli un brūno cukuru, pēc mirkļa apgriez otru pusi, uzber kanēli un cukuru arī otrpus. Banāni jācep tik ilgi, līdz tie viegli apcepušies.

3

Pasniedz ar saldējuma bumbu, smalki sakapātiem riekstiem. Ja vēlies, pārlej medu, šokolādes vai karameļu mērci.

*Ieteicams izmantot stingrus vai pat pazaļus banānus, ja tie būs pārāk mīksti un jau brūni, uz pannas var izjukt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!