50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
vidēja izmēra kāpostgalva1 burkāns500 gmaltā gaļa100 gvārīti rīsi pēc garšaszaļumi pēc izvēles50 grīvmaize pēc garšassāls un pipari2 gab.olas eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Uz rupjās sakņu rīves sarīvē kāpostu un burkānu.
2
Sajauc lielā bļodā malto gaļu ar rīsiem, kāpostu, burkāniem, zaļumiem, rīvmaizi un garšvielām.
3
Pa vienai iesit olas un ar rokām izmīci viendabīgu masu.
4
No masas ar rokām veido kotletes un cep eļļā un pannas no abām pusēm zeltaini brūnas. Vari kotletītes arī tvaicēt vai cept cepeškrāsnī uz cepamā papīra – šādi tās būs ne vien garšīgas, bet arī veselīgas.
5
Ja vēlies, kotletes pēc cepšanas var likt čuguna katlā, pārliet ar konservētiem tomātiem un sutināt vēl kādas 30 minūtes. Tad iegūsi ļoti sulīgu piedevu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit