15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 sīpolloki1 ĒKsakapāts ingvers1 ĒKzivju mērce2 TKmiso pasta2 sakapātas ķiploka daiviņas0.5 TKkajēnas pipari0.5 TKpaprikas pulveris600 ggarneles (notīrītas, ar astītēm)
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Cepampannu izklāj ar foliju.
2
Nelielā virtuves kombainā saber sakapātus sīpollokus, ingveru, pievieno zivju mērci, miso pastu, ķiplokus, kajēnas piparus, paprikas pulveri un mazliet ūdens. Visas sastāvdaļas sasmalcina, līdz veidojas vienmērīga, pastai līdzīga konsistence.
3
Iegūto pastu pievieno bļodā ieliktām garnelēm un kārtīgi samaisa.
4
Pēc tam garneles izkārto uz cepampannas un liek cepeškrāsnī. Cep 7 minūtes, vienu reizi apgriežot otrādi, līdz garneles ir gaiši rozā.
5
Kad garneles gatavas, pasniedz ar lapu salātiem vai rīsiem.
Lai labi garšo!
Padoms: garneles var apcept arī pannā, ja negribas darbināt cepeškrāsni. Tad jāuzmana, lai tās nepārceptos un būtu viegli rozā.
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasGarnelesIngversKajēnas pipariPaprikaSīpollokiĶiplokiZivju un jūras produktu ēdieniviegliIkdienas maltīteiZivju mērceMiso pasta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit