Foto: Privātais arhīvs
Vēlajām brīvdienu brokastīm vienmēr piestāvēs pankūkas. Lai maltīti padarītu interesantāku, pagatavo tās pildītas ar malto gaļu, un tā vietā, lai salocītu, sasien sainītī.
15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

MĪKLAI:1.5 glāzesmilti2 olas2 glāzespiens pēc garšascukurs pēc garšassāls eļļa cepšanai PILDĪJUMAM:200 gmaltā gaļa sīpols ķiploki pēc garšassāls pipari200 gsiers sīpolloki

Pagatavošana

1

Šī ir viena no receptēm, kas piedalās "Tasty.lv" "Brīvdienu brokastu" recepšu konkursā, to iesūtījusi Intra.

2

Pagatavo plāno pankūku mīklu – olas sakuļ, iesijā miltus, cukuru, sāli, un visu samaisa. Pievieno pienu un apmaisa mīklu vēlreiz.

3

Sakarsē pannu, uzlej eļļu un pēc tam pankūku mīklu, lai tā noklātos pa visu pannu. Pankūkas cep, līdz gatavas.

4

Gatavo pildījumu – uz sakarsētas pannas liek malto galu, sagrieztu sīpolu un ķiploku. Visu apcep. Tad pieber sāli un piparus pēc garšas.

5

Sainīšus veido šādi: pankūku vidū liek pildījumu. Uzber sarīvētu sieru.
Pankūkas veido sainīšu formā un aizsien ar zaļo lociņu. Pasniedz siltas ar krējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!