Kitija Jurcika
Gardas maizītes nav domātas brokastīm vien – vakariņās izsalkumu remdēt palīdzēs rudzu maizītes ar paipalu olām un šķiņķi. Lai našķis būtu veselīgāks, smēriņam izmanto vājpiena biezpienu un grieķu jogurtu. Receptes autore ir Linda Vilmansone, viena no raidījuma "Gatavo 3" kulinārēm.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

rudzu maize vājpiena biezpiens gurķi grieķu jogurts kumins sāls citrona miziņa vārītas paipalu olas tītara šķiņķis

Pagatavošana

1

Biezpienu sajauc ar pāris karotēm grieķu jogurta, citrona miziņām, šķipsnu sāls un nelielu šķipsnu kumina.

2

Pievieno vienu vidēja izmēra rīvētu gurķi un visu samaisa.

3

Biezpiena krēmu smērē uz maizītes, pāri liekot vārītas paipalu olu pusītes un tītara šķiņķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!