10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
700 gspināti500 gzemenes saujavalrieksti150 gfetas siers MĒRCEI:110 mlolīveļļa30 mlbaltvīna etiķis šķipsnapaprikas garšviela pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Spinātus nomazgā un saber salātu bļodā. Zemenes sagriež smalkās šķēlītēs un pievieno spinātiem.
2
Tukšā burciņā ievieto mērcei vajadzīgās sastāvdaļas, uzliek vāciņu un kārtīgi sakrata.
3
Salātu bļodā saber sadrupinātus valriekstus, fetas siera gabaliņus un visu pārlej ar mērci.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsPiknika ēdienu receptesFetas siersOlīveļļaPaprikaPipariSpinātiZemenesDārzeņu salātiDažādi salātiValriekstisalsBaltvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit