25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gspageti2 ĒKsviests2 gab.šalotes sīpoli200 gspināti200 gsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Spageti izvāra sālsūdenī, līdz tie gandrīz kļuvuši mīksti – viducis ir viegli kraukšķīgs (al dente).
2
Dziļā pannā izkausē sviestu, apcep smalki sakapātus sīpolu, pievieno spinātus, aplej ar saldo krējumu un ļauj tiem sautēties. Pievieno sāli, piparus un sautē, līdz mērce nedaudz sabiezējusi. Pievieno pusi no sarīvētā cietā siera un samaisa.
3
Pasniedz spageti ar spinātu mērci, pa virsu uzberot atlikušo sieru.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit