30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgcūkgaļas vai liellopa kakla karbonāde2 gab.sīpoli eļļa cepšanai400 gšampinjoni200 mlūdens pēc garšassāls pēc garšaspipari2 ĒKmilti200 mlskābs krējums200 gmarinēti gurķi
Pagatavošana
1
Kakla karbonādi saklapē ar gaļas āmuriņu un sagriez strēmelēs.
2
Mazos gabalos sagriez sīpolu. Atsevišķā pannā apcep šķēlēs sagrieztus šampinjonus.
3
Sakarsē pannu ar eļļu un liec viegli apcepties gaļu, pēc brīža pievieno sīpolus un ļauj tiem viegli apcepties. Pievieno garšvielas un uz lēnas uguns sutini, līdz gaļa kļuvusi mīksta.
4
Miltus izšķīdina ūdenī, sakuļ un pievieno gaļai kopā ar krējumu, apceptajiem šampinjoniem un sautē, līdz mērce uzmet pirmo burbuli.
5
Pievieno mērcei šķēlēs sagrieztus gurķus, apmaisi un atstāj zem vāka, bet bez liesmas, ļauj tai vēl sabiezēt. Mērcei jābūt biezai un tumīgai.
6
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, rīsiem vai dārzeņiem.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMarinēti gurķiMiltiPipariSkābais krējumsŠampinjoniŪdensGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteisalsGaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit