vistas fileja pusdienas vakariņas
Foto: Shutterstock
Vistas filejas karbonāde miltu panējumā ir garda, bet dažkārt kārojas kaut kas citādāks, tad nu šādās reizēs ierasto rīvmaizi var aizstāt ar mandeļu skaidiņām.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.vistas fileja400 gmandeļu skaidiņas200 gmilti4 gab.olas pēc garšassāls pēc garšasgaršaugi eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Vistas filejas izkārto starp divām sloksnēm cepamā papīra un ar gaļas klapējamo āmurīti saklapē tās plānākas no abām pusēm.

2

Uz galda noliec divus lēzenus šķīvjus un vienu bļodu. Vienā šķīvī ber mandeļu skaidiņas, otrā miltus ar garšaugiem un sāli, bļodā sakul olas.

3

Saklapēto fileju vispirms apviļā miltos, tad olās, visbeidzot mandeļu skaidiņās. Šo panēšanu vajadzētu atkārtot, iemērcot gaļu olā, tad mandeļu skaidiņās, un tad būs gana, lai to varētu cept.

4

Sakarsē pannu ar eļļu, liec cepties panēto gaļu, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna no vienas puses, tad apgriez un apcep arī otru pusi. Kad gaļa izcepusies, atstāj zem vāka vēl dažas minūtes.

5

Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!