7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.vistas fileja400 gmandeļu skaidiņas200 gmilti4 gab.olas pēc garšassāls pēc garšasgaršaugi eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Vistas filejas izkārto starp divām sloksnēm cepamā papīra un ar gaļas klapējamo āmurīti saklapē tās plānākas no abām pusēm.
2
Uz galda noliec divus lēzenus šķīvjus un vienu bļodu. Vienā šķīvī ber mandeļu skaidiņas, otrā miltus ar garšaugiem un sāli, bļodā sakul olas.
3
Saklapēto fileju vispirms apviļā miltos, tad olās, visbeidzot mandeļu skaidiņās. Šo panēšanu vajadzētu atkārtot, iemērcot gaļu olā, tad mandeļu skaidiņās, un tad būs gana, lai to varētu cept.
4
Sakarsē pannu ar eļļu, liec cepties panēto gaļu, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna no vienas puses, tad apgriez un apcep arī otru pusi. Kad gaļa izcepusies, atstāj zem vāka vēl dažas minūtes.
5
Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit