70Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gliellopa gaļa2 gab.sīpoli100 gburkāni100 gpaprika10 gčili pipari100 grīsi3 ĒKtomātu pasta20 gķiploki eļļa cepšanai pēc garšassāls pēc garšascukurs pēc garšaszaļumi (dilles, loki, pētersīļi)
Pagatavošana
1
Liellopa gaļu sagriež vidēji lielos gabalos, smalki sakapā sīpolu, burkānus sarīvē uz sakņu rīves, papriku sagriež kubiņos.
2
Katlā ar eļļu apcep gaļu, pēc mirkļa pievienojot burkānus, sīpolus un papriku. Kad dārzeņi ar gaļu apcepušies, pievieno tomātu pastu, apmaisi un pārlej ar ūdeni. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno garšvielas, smalki sakapātu čili un vāra, līdz gaļa ir mīksta.
3
Pievieno rīsus un vāra, līdz tie gandrīz mīksti. Tad ir īstais brīdis pievienot caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus. Katlu noņem no uguns un ļauj zupai ievilkties zem vāka vismaz 15 minūtes, lai rīsi uzbriest.
4
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem, skābu krējumu.
Ass un pikants ēdiensAugu eļļaBurkāniLiellopa gaļaPaprikaRīsiTomātu pastaČiliĶiplokiGaļas zupasBiezzupas un krēmzupasSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit