Foto: DELFI
Zemenes ar pienu iemieso īstenu vasaras garšu, taču arī šī kombinācija reizēm kļūst apnicīga. Šādās reizēs pienu aizstāj ar skābo krējumu un būsi patīkami pārsteigts, cik labi kopā šīs sastāvdaļas sader.
5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

zemenes skābais krējums pēc garšascukurs pēc garšasvaniļas cukurs (vai kanēlis) piparmētra

Pagatavošana

1

Nomazgā un notīri zemenes, sagriez uz pusēm vai plānākās šķēlēs.

2

Atsevišķā bļodiņā samaisi skābo krējumu ar vaniļas cukuru un cukuru.

3

Liec trauciņā zemenes, pārlej ar skābā krējuma mērci un dekorē ar svaigām piparmētru lapiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!