6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļas kakla karbonāde2 gab.sīpoli20 gsāls3 gpipari300 mlūdens50 mletiķis
Pagatavošana
1
Cūkgaļas kakla karbonādes gabalu sagriež līdzīga izmēra (30-40 g) gabaliņos.
2
Sīpolus (150-200 g) sagriež ripiņās un sajauc ar sāli un pipariem. Šo garšvielu masu ar rokām sajauc kopā ar sagrieztajiem gaļas gabaliņiem, iemasējot vismaz 5 minūtes.
3
Traukā sajauc ūdeni ar etiķi un pārlej gaļai ar garšvielām, kārtīgi apmaisot.
4
Trauku ar iemarinētu gaļu ieteicams novietot aukstā un tumšā vietā uz 2 stundām, vēlams ledusskapī.
5
Jau pēc 2 stundām cūkgaļas šašliks ir gatavs cepšanai uz grila.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit