20Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 šķēlessiers16 šķēlesbekons
Pagatavošana
1
Uz virtuves dēlīša noliek divas bekona šķēles. Šķēlēm pa vidu uzliek siera gabaliņu un aizloka bekona maliņas.
2
Pēc tam ievīstīto siera gabaliņu uzliek uz vēl divām bekona šķēlēm (lai bekona šķēles būtu krusteniski) un aizloka tās ciet.
3
Šādi sagatavo visus četrus siera gabaliņus.
4
Uzkarsē pannu un apcep bekonā ievīstīto sieru, līdz bekons gatavs.
Pasniedz uzreiz. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit