načo uzkoda
Foto: Publicitātes attēls
Kraukšķīgi, pikanti un ļoti gardi načo čipsi ar piedevām – olīvām, sieru, pipariem un lociņiem. Piektdienas vakaram draugu lokā būs tieši laikā! Recepti piedāvā "Rimi" gardēde Ilze Jurkāne.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
apaļie tortiljas čipsi200 gsarīvēts siers salsas merce melnās olīvas bez kauliņiem pēc garšaskonservēti halapenjo pipari5 ĒKsakapāti lociņi

Pagatavošana

1

Pīrāgu pannā ieklāj cepamo papīru, izvieto tajā čipsus, atstājot brīvus 2-3 centimetrus starp tiem.

2

Uz čipsiem uzliek karotīti salsas mērci, tad uzkaisa sieru. Virsū uzliek sakapātu olīvu šķēlītes un, ja ir drosme, arī kādu pipara šķēlīti. Apkaisa ar lociņiem.

3

Liek cepties cepeškrāsnī 200-225 grādos grila režīmā un cep apmēram 10 minūtes, līdz siers burbuļo. Pasniedz načo uzreiz, kamēr karsti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!