Foto: Publicitātes attēls
Bumbiera saldums, kazas siera krēmīgums un aromātiskais prošuto šķiņķis uz gardas un kraukšķīgas sāļās vafeles. Šī ir lieliska un ātri pagatavojama ballīšu uzkoda, kas labi saderēs ar kādu gaišu dzirkstošo vīnu. Recepti piedāvā raidījuma "Gatavo 3" kulināre Linda Vilmansone sadarbībā ar "Selga".
10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.bumbieris100 gmīksts kazas siers1 TKmedus100 gprošuto šķiņķis sāļās vafeles, piemēram, "Selga" ar lociņu un krējuma garšu

Pagatavošana

1

Vafeles ar asu nazi sagriež nelielos taisnstūrīšos.

2

Bumbieri sagriež plānās šķēlītēs. Pāri vafelēm smērē mīksto kazas sieru, pāri tam kārto bumbieru šķēlītes un nelielos gabaliņos saplēstu šķiņķi.

3

Kad uzkodiņas gatavas, pāri tām uzpilina dažus pilienus šķidra medus, tas dos patīkamu saldumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!