40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 kabači500 gmaltā gaļa sīpols tomātu mērce sakulta ola šķipsnasāls šķipsnapipari dažas tomāta šķēles120 gsarīvēts mocarella siers
Pagatavošana
1
Kabačus nomazgā un sagriež uz pusēm gareniski. Ar karoti mazliet izgrebj kabaču pusīšu mīkstumu.
2
Lielā pannā apcep sīpolus un malto gaļu dažas minūtes, lai tā nebūtu pilnībā gatava. Apcepto gaļu pārliek lielā bļodā, pievieno sāli, piparus, sakulto olu, pusi no sarīvētā mocarellas siera un dažas ēdamkarotes tomātu mērces. Pildījumu kārtīgi samaisa.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
4
Kabaču pusītes izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Sapilda ar maltās gaļas masu. Kabačus ievieto cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. Tad izņem, virsū saliek tomātu šķēlītes un apkaisa ar atlikušo sieru.
5
Kabačus ievieto atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 10 minūtes.
6
Pasniedz, kamēr vēl karsts.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit