12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 saujasspināti3 siera bumbas, piemēram, "Trikata" Sniega bumbas ar burkāniem6 zemenes1 laims1 vistas krūtiņa0.5 sarkanais sīpols2 TKmedus olīveļļa1 ĒKmagoņu sēklas1 TKbalzamiko sāls pipari
Pagatavošana
1
Gatavo vistas marinādi: Trauciņā samaisi pusi no nepieciešamā medus ar puslaima sulu un balzamiko. Pievieno vistai un atstāj marinēties vismaz 30 minūtes.
2
Tikmēr sagriez zemenes un sīpolu.
3
Gatavo salātu mērci: atlikušo medu samaisi ar atlikušo laima sulu, aptuveni ēdamkaroti eļļas un pievieno magoņu sēklas.
4
Pannā liec cepties marinēto vistu. Cepšanās laikā vistai pievieno sāli un piparus pēc garšas. Kad gatava un atdzisusi, sagriez biezās šķēlēs.
5
Traukā kārto spinātus ar zemenēm un sīpoliem, pārlej pāri salātu mērcīti. Tad visam uzbirdini "Sniega bumbas" un virsū kārto vistas šķēlītes.
Baudi kā vieglu un vasarīgu maltīti karstā dienā.
Padoms: siltā laikā vista noteikti garšos daudz labāk, ja to pagatavos ārā uz grila.
Balzamiko etiķisLaimsMagonesMedusOlīveļļaPipariSarkanie sīpoliSpinātiVistas filejaZemenesDažādi salātisalsSiera bumbas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit