30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgaprikozes450 mlūdens pēc garšascukurs kanēļa standziņa5 krustnagliņas
Pagatavošana
1
Aprikozes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un saliek katlā. Pārlej ar ūdeni, pievieno tik cukura, cik saldu gribas kompotu, kā arī kanēli un krustnagliņas.
2
Uz lēnas uguns vāra kompotu. Kad šķidrums burbuļo, turpina to darīt aptuveni 10 minūtes.
3
Gatavo kompotu bauda uzreiz vai sapilda sterilizētās burciņās, atdzesē un tad aizvāko.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit