Ja apnicis tradicionālais šašliks, laša šašliks mēģināts, bet ir vēlme nogaršot ko savādāku, tad stores šašliks būs tieši laikā. Šī recepte piedalās portāla "Viņa" rīkotajā grila meistardarbu konkursā, kam var paspēt pieteikties līdz 10. augustam.

5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgstores fileja2 sīpoli1 citrona sula sāls svaigi malti pipari

Pagatavošana

1

Stores fileju sagriež palielos gabalos. Sīpolus sagriež gredzenos. Tos pārkaisa ar sāli un mazliet ar rokām paspiež. Stori sajauc ar sīpoliem, citrona sulu, pievieno vēl sāli pēc garšas un piparus. Samaisa. Apsedz bļodu ar plēvi un ieliek aukstā vietā, lai iemarinējās.

2

Gaļu uzdur uz iesmiem, sīpolus izmet. Šašliku cep uz karstām oglēm, līdz gabaliņi gatavo. Pasniedz ar marinētiem sīpoliem, svaigiem dārzeņiem un lavašu.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Viktorija Puķe

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!