Foto: Publicitātes attēls
Salds vaniļas saldējums, kas papildināts ar ananasu svaigumu un mazliet neparastāku piedevu – Himalaju sāls graudiņiem. Recepti piedāvā "Rimi gardēdis" un šefpavārs Normunds Baranovskis.
180Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 lvaniļas saldējums0.5 gab.ananass2 TKHimalaju rozā sāls

Pagatavošana

1

Notīri ananasu un sagriez mazos gabaliņos (izvēlies pēc iespējas gatavāku ananasu, lai tas būtu mīksts un sulīgs).

2

Ananasa gabaliņus apkaisi ar Himalaju rozā sāli un liec saldētavā, līdz tie ir sasaluši.

3

Atlaidini saldējumu, līdz tas iegūst krēmīgu konsistenci.

4

Sasalušos, sālītos ananasa gabaliņus liec blendera krūzē un pievieno saldējumu.
Visu sakul viendabīgā masā.

5

Gatavo saldējumu pildi traukā un liec atpakaļ saldētavā, lai tas sastingst.

6

Pasniedzot rotā ar svaigiem augļiem un ogām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!