180Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 lvaniļas saldējums0.5 gab.ananass2 TKHimalaju rozā sāls
Pagatavošana
1
Notīri ananasu un sagriez mazos gabaliņos (izvēlies pēc iespējas gatavāku ananasu, lai tas būtu mīksts un sulīgs).
2
Ananasa gabaliņus apkaisi ar Himalaju rozā sāli un liec saldētavā, līdz tie ir sasaluši.
3
Atlaidini saldējumu, līdz tas iegūst krēmīgu konsistenci.
4
Sasalušos, sālītos ananasa gabaliņus liec blendera krūzē un pievieno saldējumu.
Visu sakul viendabīgā masā.
5
Gatavo saldējumu pildi traukā un liec atpakaļ saldētavā, lai tas sastingst.
6
Pasniedzot rotā ar svaigiem augļiem un ogām.
Ēdieni bērniemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuAnanasiSaldējumsSaldējumsBez termiskas apstrādesHimalaju sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit