30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas krūtiņas2 saujasspināti90 gfetas siers2 ĒKolīveļļa sāls pipari
Pagatavošana
1
Spinātus noskalo, kārtīgi nosusina un sakapā smalkāk. Spinātus sajauc ar sadrupinātu fetas sieru, pievieno mazliet sāli un piparus.
2
Vistas krūtiņām iegriež sānos ar nazi kabatiņu un sapilda tajās spinātu un siera masu.
3
Krūtiņas rūpīgi aizloka un apkaisa ar mazliet sāli un pipariem.
4
Pannā uzkarsē olīveļļu (var izmantot arī grilpannu). Pildītās vistas krūtiņas liek pannā un apcep no vienas puses, līdz apbrūnējušas. Tad apgriež un pacep vēl pāris minūtes.
5
Kad vista apbrūnināta, pannā ielej dažas ēdamkarotes ūdens, uzliek vāku un sutina vistu apmēram 15-20 minūtes.
6
Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas ar dārzeņiem vai salātiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit