vista pusdienas
Foto: Shutterstock
Sulīgas vistas krūtiņas, kas pildītas ar veselīgajiem spinātiem un sadrupinātu fetas sieru. Pasniedz pusdienās vai vakariņās ar salātiem, tvaicētām pupiņām vai zaļajiem zirnīšiem.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 vistas krūtiņas2 saujasspināti90 gfetas siers2 ĒKolīveļļa sāls pipari

Pagatavošana

1

Spinātus noskalo, kārtīgi nosusina un sakapā smalkāk. Spinātus sajauc ar sadrupinātu fetas sieru, pievieno mazliet sāli un piparus.

2

Vistas krūtiņām iegriež sānos ar nazi kabatiņu un sapilda tajās spinātu un siera masu.

3

Krūtiņas rūpīgi aizloka un apkaisa ar mazliet sāli un pipariem.

4

Pannā uzkarsē olīveļļu (var izmantot arī grilpannu). Pildītās vistas krūtiņas liek pannā un apcep no vienas puses, līdz apbrūnējušas. Tad apgriež un pacep vēl pāris minūtes.

5

Kad vista apbrūnināta, pannā ielej dažas ēdamkarotes ūdens, uzliek vāku un sutina vistu apmēram 15-20 minūtes.

6

Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas ar dārzeņiem vai salātiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!